آنتوني فلين، آندراو تن و گري تيان (2010) به بررسي رابطه بين رشد سود آتي با نسبت پرداخت سود سهام در بازار سهام استراليا پرداختند و بررسي هاي خود را در شركت هاي استراليايي انجام دادند. نتايج تحقيقات آن ها ابتدا با تجزيه تحليل تك متغيره صورت پذيرفت كه نشان دهنده ارتباط به شدت قوي نسبت پرداخت سود سهام با رشد سود آتي در دوره يك ساله و سه ساله و پنجساله مي باشد؛ و در تجزيه تحليل رگرسيون چند متغيره ارتباط نسبت پرداخت سود سهام با رشد سود آتي مثبت و بسيار با اهميت مي باشد.
تحقيق گيوليم و همكاران ( 2006 )
گيوليم و همكاران در سال ( 2006 ) در بررسي رابطه قابلیت پیش بینی سود با نسبت پرداخت سود سهام به اين نتيجه رسيدند كه گرچه نسبت پرداخت سود سهام يك موضوع گسترده در مدلسازي نظري، توسط محققان شركت مالي مي باشد. با وجود ناديده گرفتن نسبت پرداخت سود سهام توسط محققان، بين نسبت پرداخت سود سهام و رشد سود آتي در طول 10 سال 2001 يك رابطه مثبت پيدا شد. يك رابطه منفي يا ضريب منفي، در متغير رشد سود با وقفه زماني پيدا مي شود؛ و با استناد به فرضيه جريان نقدي آزاد يك ارتباط منفي بين نسبت پرداخت سود سهام و سطح سرمايه گذاري ناخالص داخلي به توليد ناخالص داخلي پيدا شد.
تحقيق پاركر(2005)
پاركر در سال ( 2005 ) نشان داد كه در سطح شاخص بازار در كشورهاي امريكا، كانادا و استراليا، نسبت پرداخت سود سهام با رشد سود آتي رابطه مثبت دارد. چرا كه سود سهام و سود تقسيمي از ويژگي هاي شركت هاي بزرگ مي باشند، كه اين نتايج را محكم مي كنند؛ و افزايش نسبت پرداخت سود سهام منجر به افزايش رشد سود آتي مي گردد؛ و ضعيف ترين ارتباط در استراليا در طول دوره2005- 1956 مي باشد.
تحقيق چانگ و یانگ(2003)
چانگ و یانگ(2003) تاثیر پیش بینی های سود و جریان وجوه نقد بر محتوای اطلاعاتی آنها را مورد مطالعه قرار دادند. مطالعات آنها حاکی از نقش ممکل جریان وجوه نقد عملیاتی در کنار سود ها برای ارزشیابی شرکت بود،آنها تاثیر حد نهایی جریان وجوه نقد بر نقش مکملی صورت جریان وجوه نقد را با بهره گرفتن از داده های بازار های سرمایه آمریکا مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیدند که نقش تکمیلی جریان وجوه نقد تنها زمانی که جریان وجوه نقد بالا نیست وجود دارداز طرف دیگر نقش مکملی سود با جریان وجوه نقد را مورد بررسی قرار داده و مشابه با نتایج که در رابطه با جریانهای نقدی بدست آمد، نتایج نشان داد که نقش مکمل سود ها تنها زمانی که سود ها بالا نیستند وجود دارد. بنابر این سرمایه گذاران و محققان هنگام ارزیابی این متغییر ها باید شدت( حدنهایی ) هر دو عامل سود و جریان وجوه نقد را مد نظر قرار دهند .
تحقیق کارمانو و وافیز ( 2010 )
کارمانو و وافیز ( 2010 ) با بررسی اثر تعدادي از معیارهاي حاکمیت شرکتی مانند ویژگی هاي هیئت مدیره و کمیته حسابرسی به این نتیجه رسیدند که حاکمیت شرکتی موثر باعث بهبود کیفیت افشا می شود. آنان در پژوهش خود معیار سود پیش بینی شده به وسیله مدیریت را به عنوان نماینده کیفیت افشا در نظرگرفته و نمونه اي از 275 شرکت برتر مجله فورچن در آمریکا، بین سال هاي 1995 تا 2000 مورد بررسی قرار دادند.
تحقیق بیکز و براون ( 2006 )
بیکز و براون ( 2006 ) در استرالیا، رابطه بین شاخص حاکمیت شرکتی و معیارهاي مختلف کیفیت افشا شامل دقت، یک سونگري و سطح ناسازگاري در تحلیل هاي پیش بینی سود را مورد بررسی قرار دادند. نتایج پژوهش آنان نشان دادکه افشا به وسیله شرکت هایی که حاکمیت شرکتی خوب دارند، آگاهی بخش تر است.
تحقیق چنگ و کورتنی ( 2013 )
نتایج مطالعه چنگ و کورتنی ( 2013 ) نشان داد که شرکت هایی که داراي حاکمیت بهتر هستند سطح افشاء اختیاري آن ها نیز بیشتر خواهد بود. در پژوهش آنان معیار حاکمیت شرکتی میزان درصد مدیران غیرموظف در هیئت مدیره در نظر گرفته شده بود. همچنین، بیزلی ( 2006 ) بیان می کند که وجود مدیران غیرموظف در هیئت مدیره، نظارت و کنترل بر افشا مالی را بهبود می بخشد.